Digitalisering en democratie
Nieuws

Aanmelding Privacy Awards loopt tot 15 oktober a.s.

De Nederlandse Privacy Awards worden op 24 januari 2024 uitgereikt. | beeld: Privacy First

Kent u een overheidsorganisatie of -initiatief die zich positief onderscheidt op het gebied van privacy? Meld deze dan voor 15 oktober a.s. bij Privacy First. Wie weet krijgt uw nominatie op 24 januari a.s. de Nederlandse Privacy Award 2024 uitgereikt.

Meld de organisatie, product of dienst uiterlijk 15 oktober as. aan voor een Nederlandse Privacy Award in de categorie non-profit (overheid, zorg en onderwijs) via een e-mail aan awards@privacyfirst.nl. Download de checklist voor uw aanmelding.

Nominaties worden vanaf november 2023 in het zonnetje gezet in de nieuwsbrieven van Privacy First. De winnaars worden op 24 januari 2024 bekendgemaakt tijdens de Nationale Privacy Conferentie in Den Haag. Er worden maximaal vier prijzen toegekend, mede afhankelijk van de inschrijvingen en conform het juryreglement.

Privacy First is een onafhankelijke stichting met als doel het behoud en de bevordering van het recht op privacy. Privacy First streeft naar een vrije maatschappij waarin ieder mens zijn eigen, autonome, keuzes kan maken. Vrij van onnodige controle. Vrij van beïnvloeding van buitenaf.

 

Lees ook:

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren