Personalia
Personalia

Bas Zeegers programmamanager Implementatie en Dienstverlening Omgevingswet

Bas Zeegers | Beeld: Algemene Bestuursdienst

Bas Zeegers wordt met ingang van 24 juli 2023 programmamanager Implementatie en Dienstverlening Omgevingswet bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De Omgevingswet treedt op 1 januari 2024 in werking.

Als programmamanager Implementatie en Dienstverlening Omgevingswet is Zeegers verantwoordelijk voor de implementatieondersteuning van bevoegde gezagen, uitvoeringsorganisaties en bedrijfsleven bij de invoering van de Omgevingswet.

De invoering van de Omgevingswet betekent een verandering van bestaande werkwijzen en een introductie van een nieuwe cultuur van samenwerken en integraal benaderen in het fysieke domein. Daarbij is er ook veel aandacht voor implementatie en de (samenhang) in de dienstverlening.

Bas Zeegers is nu werkzaam als strategisch programmamanager Regionaal Werken bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) te Bilthoven. Daarvoor vervulde hij diverse (interim) leidinggevende functies bij de Rijksoverheid en was hij 12 jaar werkzaam voor Defensie waar hij onder andere als programmamanager werkte aan de implementatie van de ‘Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017’.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren