Personalia

Britt van den Berg CIO bij de SVB

Britt van den Berg is per 1 september 2021 gestart als Chief Information Officer (CIO) bij de Sociale Verzekeringsbank. Ze volgt Emine Özyenici op die als hoofddirecteur bedrijfsvoering en CIO bij het ministerie van JenV aan de slag ging. Van den Berg was hiervoor CIO bij het CIBG, waar ze de afgelopen jaren verschillende senior managementfuncties bekleedde.

Beeld: Algemene Bestuursdienst

Als nieuw hoofd van het CIO Office levert Van den Berg een sleutelbijdrage aan het doorontwikkelen van de strategie van de SVB op het gebied van informatie-en verandermanagement. Daarnaast zorgt ze voor de realisatie van de IV-strategie 2021-2025 en bedient ze – vanuit haar rol als CIO maar ook als onderdeel van het SVB-directieteam – de Raad van Bestuur van strategisch advies.

Simon Sibma, voorzitter van de Raad van Bestuur van de Sociale Verzekeringsbank: ‘Ik ben blij dat Britt onderdeel gaat uitmaken van onze organisatie. Naast haar ruime expertise in informatiemanagement en ICT, heeft ze ook veel bestuurlijke ervaring. Hierdoor weet ze wat er nodig is om onze informatiehuishouding naar een (nog) hoger niveau te brengen. We kijken uit naar een mooie en plezierige samenwerking.’

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren