Persbericht

Productbeleid voor de Lokale Overheid 2014-2015

In het Productbeleid voor de Lokale Overheid 2014-2015 presenteert Centric de plannen en ambities voor het nieuwe jaar. Ook geven we een doorkijk naar 2015. Wat zijn de speerpunten op weg naar een compacte en nabije overheid?

Ieder jaar stellen we in overleg met de Gebruikersvereniging Centric ons productbeleid vast. Daarin geven we de richting van onze productlijnen aan, de innovaties die op stapel staan en de wetswijzigingen die we in onze oplossingen verwerken. Het vormt bovendien een portfolio van onze producten en diensten dat we ook dit jaar weer met trots aan onze klanten presenteren.

In het Productbeleid voor de Lokale Overheid 2014-2015 staan thema’s centraal die een belangrijke rol spelen in de bedrijfsvoering van lokale overheden, zoals zaakgericht werken, terugmelden, veiligheid, operatie BRP, cloud, de decentralisaties, Omgevingswet en landelijke voorziening WOZ. Door onze klanten te helpen zich op hun kerntaken te richten en dienstverlening dichter bij de burger te brengen, geven we samen vorm aan een overheid die compact en nabij is.
Klanten aan het woord

Bekijk hoe uitvoeringsorganisatie WIL en de gemeenten Hilvarenbeek en Werkendam vormgeven aan de nieuwe overheid.

WIL over Software Solutions

Werk en Inkomen Lekstroom (WIL) is de nieuwe regionale uitvoeringsorganisatie voor werk, inkomensondersteuning en schuldhulpverlening voor de gemeenten Houten, IJsselstein, Lopik, Nieuwegein en Vianen. Voor haar werkzaamheden gebruikt WIL de Centric-oplossingen op het gebied van werk, inkomensondersteuning, schuldhulpverlening en financiën.

Hilvarenbeek over BPO

Centric verzorgt voor de gemeente Hilvarenbeek de uitvoering van de Wet WOZ en alle heffing- en invorderingsactiviteiten voor de onroerendezaakbelasting. Gemeente Hilvarenbeek biedt burgers verschillende mogelijkheden om contact te leggen: fysiek bezoek aan het klantcontactcentrum (KCC), telefonisch en via e-mail. Maar ook via de website, waar burgers in de Digitale Belastingbalie gegevens kunnen raadplegen en wijzigen.

Werkendam over IT Outsourcing

Werkendam stelt hoge eisen aan de digitale dienstverlening aan haar inwoners. Om zich volledig op haar kerntaken te kunnen toeleggen, laat de gemeente daarom alle ICT door Centric verzorgen. Alle oplossingen waarmee de gemeente haar inwoners en ondernemers bedient, draaien bij Centric in de cloud.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren