Artikel

Tafelen voor een toekomstgerichte digitale overheid

Van publieksdienstverlening tot omvattende uitvoeringsvraagstukken zoals de Omgevingswet, robuuste digitale ondersteuning vormt op steeds meer plekken het onmisbare fundament. Tijdens de Actualiteitendiners dit jaar spraken diverse prominenten en smaakmakers uit de overheid zich uit over de rol van informatievoorziening in de uitvoering van publieke taken.

Op het menu: sociale allianties, dienstverlening en het Digitaal Stelsel Omgevingswet – essentiële ingrediënten voor een informatie-gedreven overheid.

Om de fundamenten van een toekomstgerichte digitale overheid te verkennen, organiseerde Blommestein Groep in samenwerking met Centric een serie kleinschalige dinerdialogen met een bijzondere mix van stakeholders uit de lokale overheid, van burgemeesters, wethouders en gemeentesecretarissen tot bestuurders en professionals van maatschappelijke organisaties.

Op het menu: sociale allianties, dienstverlening en het Digitaal Stelsel Omgevingswet – essentiële ingrediënten voor een informatie-gedreven overheid. De voorliggende vraag: hoe maak je als overheid slim gebruik van de enorme hoeveelheid beschikbare informatie? Hierover waren de gasten het roerend eens: zowel de gastronomische als de inhoudelijke voorproefjes smaken naar meer.

Wat kwam ter tafel tijdens de Actualiteitendiners? Bekijk direct het verslag

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren