Artikel

Uw datadistributiesysteem, altijd up-to-date

Uw datadistributiesysteem verwerkt via maandelijkse mutatiebestanden van de KVK de bedrijfsgegevens uit uw verzorgingsgebied. U moet actie gaan ondernemen omdat de Kamer van Koophandel de systematiek komend jaar gaat vervangen.

Als deze technologie in 2024 actueel wordt, krijgt u niet langer een maandelijks extract, maar dynamische updates van de KvK. U zult nieuwe software moeten installeren, en natuurlijk moeten bestaande procedures en de software grondig getest worden.

Enable U biedt ook een KvK koppeling als Managed Integration waarmee u vandaag al deze voordelen heeft. Als klant van Enable U kunt u dus nu al gebruik gaan maken van een actuele en volledige dataset bedrijfsgegevens via de Enable U Cloud. Dankzij een abonnement krijgt u alle mutaties direct en automatisch geleverd, dit voorkomt dat u met verouderde bedrijfsgegevens werkt. Een bijkomend voordeel is dat Enable U bij een update niet alleen maar de aangepaste gegevens stuurt, maar ook de originele inhoud van de gewijzigde gegevens. Zo weet u precies wat er aangepast is, wat vooral bij faillissementen belangrijke informatie is.

Handmatig opzoeken van die informatie is dus niet langer nodig!

Wilt u ook op korte termijn de KVK bedrijfsinformatie voor uw organisatie verbeteren? Neem dan contact op met uw accountmanager of vul het contactformulier in.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren