Personalia
Personalia

Monique Bulthuis directeur Digitaal bij de Belastingdienst

Monique Bulthuis | Beeld: Algemene Bestuursdienst

Monique Bulthuis wordt per 1 september 2023 benoemd tot directeur Digitaal bij de Directie Klantinteractie & Services van de Belastingdienst.

Als directeur Digitaal is Bulthuis verantwoordelijk voor de continuïteit van de digitale dienstverlening van KI&S. Onder haar leiding wordt er gewerkt aan een breed scala aan producten waarmee burgers en bedrijven worden geïnformeerd en die hen in staat stellen zelf hun zaken met de Belastingdienst te regelen.

De directie Klantinteractie & Services is de klantenservice van de Belastingdienst (KI&S). KI&S is verantwoordelijk voor de informatievoorziening aan en de massale interactie met burgers en bedrijven en voor het beheren en vernieuwen van de interactie-kanalen. Dit gebeurt via de kanalen website, social media, portals, Belasting Telefoon (telefonie) en berichten (brieven en digitale berichten).

Bulthuis is nu afdelingshoofd/plaatsvervangend directeur digitaal bij de directie KI&S.  Van september 2017 tot en met juli 2021 heeft zij verschillende managementopdrachten vervuld zoals partner manager bij Yource, COO bij ROBIN, kwartiermaker bij de Autoriteit Persoonsgegevens en COO bij CX Company.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren