Nieuws

15 januari: Digitrash presenteert toolkit ‘Stoppen met digitale transities’

Wilt u eindelijk eens stoppen met bepaalde dingen in uw werk binnen de digitale transformatie maar weet u niet hoe? Op 15 januari presenteert Digitrash de toolkit 'Over Starten met Stoppen’ en gaan ze met elkaar in gesprek over hoe u kunt starten met stoppen. U kunt er live bij aanwezig zijn.

De afgelopen maanden heeft DigiTrash in samenwerking met Jan van Ginkel en Jan Roest van provincie Zuid-Holland onderzoek gedaan naar ‘stopkunde’ bij digitale transformatie. Om een organisatie digitaal te transformeren moet je niet alleen nieuwe ideeën en innovaties stimuleren, maar ook geregeld afscheid nemen van zaken die digitale transformatie in de weg staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bepaalde vormen van gedrag, systemen, of principes. De informatie die zij in de afgelopen maanden hebben verzameld, is nu gebundeld in de Toolkit ‘Over Starten met Stoppen’. Deze toolkit bevat onder andere een uitleg van wat ‘stopkunde’ is, informatieve podcasts en een luisterboek. Maar de toolkit bevat ook een strategisch stappenplan en communicatiemiddelen die ingezet kunnen worden om het gesprek hierover aan te gaan binnen de eigen organisatie.

U kunt er live bij aanwezig zijn.
Aanmelden kan via deze link

Het belooft een interactief en feestelijk programma te worden! Naast de feestelijke onthulling gaat een panel van digitale transformatie experts in discussie over hoe we kunnen starten met stoppen binnen onze eigen organisatie. Dit panel bestaat uit Marcel Thaens (CIO Provincie Noord-Brabant), Marije van den Berg (auteur ‘STOP. Stopstrategie voor organisaties’) en Johanna Kolk (organisatieadviseur Hiemstra & De Vries). Daarnaast worden de winnaars van onze winactie* bekend gemaakt en verloten we de overige boeken onder aanwezigen.

Winactie
Onder alle aanmeldingen verloot de organisatie 5 keer het boek ‘STOP. Stopstrategie voor organisaties’ van Marije van den Berg.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren