Personalia
Personalia

Sylvia Cammeraat directeur Bedrijfsvoering bij Algemene Zaken

Sylvia Cammeraat | Beeld: Algemene Bestuursdienst

Sylvia Cammeraat start per 11 juli 2023 als de nieuwe directeur Bedrijfsvoering bij het ministerie van Algemene Zaken. Ze is op dit moment CIO en hoofd afdeling Compliance en Innovatie bij dit ministerie.

De eisen aan de bedrijfsvoering onder andere op het gebied van facilitaire dienstverlening, verhuizing en huisvesting, de IV en IT-systemen, en (IT) beveiliging zijn hoog.  De directeur Bedrijfsvoering geeft leiding aan de directie en is verantwoordelijk voor zowel de veranderingsprocessen als het garanderen van continuïteit van de primaire processen.

Sylvia Cammeraat is op dit moment CIO en hoofd afdeling Compliance en Innovatie, tevens plaatsvervangend directeur Bedrijfsvoering bij het ministerie van Algemene Zaken. Ze is hierbij verantwoordelijk voor grootschalige innovatie op ICT-gebied en informatie huishouding. Daarvoor werkte ze als leidinggevende bij de directie Informatievoorziening en Inkoop en programmadirecteur van een JenV-breed cybersecurityprogramma bij het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren