zoeken binnen de website

Maarten Bruinsma directeur Bedrijfsvoering bij DICTU

door: Redactie iBestuur | 16 september 2021

Maarten Bruinsma start per 1 november 2021 als directeur Bedrijfsvoering bij de Dienst ICT Uitvoering (DICTU) bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Hij werkt momenteel op interim basis als Transitiemanager Common Ground bij de VNG.

De Dienst ICT Uitvoering is een van de grootste ICT-dienstverleners binnen de Rijksoverheid. DICTU ontwikkelt en beheert systemen en applicaties en zorgt voor de bijbehorende dienstverlening. Daarvoor beschikt DICTU over specialistische ICT-kennis op het terrein van inspecties, subsidies, registers en geografische informatie (GIS), en van hoog beveiligde informatiesystemen, websites en apps.

Maarten Bruinsma: ‘Moderne IT-diensten zijn een onmisbaar fundament voor het samenwerken aan maatschappelijke opgaven en betere dienstverlening door de gehele overheid. Ik vind het belangrijk om samen met de collega’s van bedrijfsvoering primair te sturen op de toegevoegde waarde van de dienstverlening van bedrijfsvoering als solide basis voor DICTU en tegelijkertijd natuurlijk oog te hebben voor de kosten en de doelmatigheid.’

Bron: Algemene Bestuursdienst

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.