Personalia
Personalia

Britt van den Berg volgt Perry van der Weyden op bij Netcompany

Britt van den Berg
Britt van den Berg | Beeld: SVB

Britt van den Berg, die afgelopen mei overstapte van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) naar IT-bedrijf Netcompany, volgt per 1 oktober a.s. Perry van der Weyden op als  Country Manager bij Netcompany.

Met Van den Berg haalde het Netcompany dit voorjaar een in overheidsland bekende CIO binnen. Ze was daarvoor CIO bij achtereenvolgens de Sociale Verzekeringsbank en CIBG. In 2022 stond Van den Berg op de lijst van meest veelbelovende leiders onder de 50 in Nederland (Next Leadership 50-ranking van MT/Sprout).

Perry van der Weyden maakt een jaar eerder de overstap naar ‘de markt’. Hij was daarvoor meer dan 7 jaar CIO bij Rijkswaterstaat. Als Country Manager was het zijn opdracht de relatie met de publieke sector te versterken. Volgens Van der Weyden is zijn klus geklaard en is dit het goede moment om het stokje door te geven aan Van den Berg die met het bedrijf een volgende fase ingaat.

Netcompany is opgericht in 2000 en heeft de ambitie om marktleider te worden op het gebied van digitalisering binnen de overheid en het bedrijfsleven.

 

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren