Personalia

Chris Wauters Chief Technology Officer bij SSC-ICT

Chris Wauters wordt per 1 april a.s. Chief Technology Officer bij SSC-ICT bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Hij wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de dienstverleningsstrategiedienstverleningsstrategie van SSC-ICT.

Beeld: Algemene Bestuursdienst

Chris Wauters startte in september 2020 hij bij SSCICT als transitiemanager security. Sinds 1 september 2021 neemt al de rol van CTO-/CIO-rol waar. Wauters is senior technologie-manager met ervaring in zowel de publieke als private sector. Hij leidde als lijn- en programmamanager teams die verantwoordelijk waren voor het vernieuwen en leveren van betrouwbare en veilige IT-diensten. Hij is ervaren in het ontwikkelen en aansturen van (agile) teams in IT, advies en audit.

Voordat hij bij SSCICT aantrad, werkte hij in verschillende managementrollen bij een internationale IT-dienstverlener, ING Bank en adviesbureau PBLQ/HEC. Hij begon zijn loopbaan bij de Algemene Rekenkamer.
Chris Wauters studeerde Technische Informatica aan de Technische Universiteit Delft en IT-auditing aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren