Markt en overheid
Congres

Openbare lijst met GovTech-gerelateerde start-ups

GovTech NL werkt samen met ImpactView aan een openbare lijst met GovTech-gerelateerde start-ups. Een lijst met bedrijven/projecten die werken aan innovaties die een betere overheid voor iedereen mee helpen opbouwen. Driemaal per jaar wordt deze lijst naar geïnteresseerden verzonden. Ook u kunt zich hiervoor aanmelden.

Er is een groeiende behoefte aan een sterke en vertrouwensvolle relatie tussen overheid en burgers. GovTech NL streeft ernaar om alle betrokken partijen samen te brengen in een dynamische samenwerking om deze relatie te stimuleren. Dit geldt voor overheden, start-ups, academici en anderen die onze doelen delen. Door het gebruik van technologie, door het bevorderen van burgerparticipatie en door een focus te leggen op sociale innovatie als hulpmiddel. GovTech NL wil de ontwikkeling van nieuwe producten, systemen en concepten versnellen voor een heldere en positieve interactie in de publieke sector. Om daar te komen willen we het goede voorbeeld geven, mensen die onze passie delen, samenbrengen en zo de beste gemeenschap voor overheidsinnovatie opbouwen.

Om dit streven te versnellen, werkt GovTech NL samen met ImpactView aan een openbare lijst met GovTech-gerelateerde start-ups. De gecureerde lijst bevat informatie over de startups. Deze lijst wordt driemaal per jaar naar geïnteresseerden verzonden.

De eerstvolgende GovTech NL ImpactView-lijst wordt komende week verzonden.

Aanmelden voor de openbare lijst

U kunt zich aanmelden via onze website of direct via dit formulier.

Als GovTech-start-up op de lijst komen

Kent u een GovTech-start-up of bent u er zelf een en wilt u op de lijst staan? Dat kan!
Meldt u hier aan.

 

 

Govtechday 2023

GovTech zijn maatschappelijk-technische oplossingen voor de customer journey van burgers en bedrijven bij de overheid. Op 9 juni 2023 organiseerde iBestuur de eerste GovTechDay bij de TU Delft, met het doel de spelers vanuit de markt, de overheid en de wetenschap bij elkaar te brengen en zo innovatie te stimuleren.

Lees meer op de projectpagina GovTechDay – iBestuur

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren