Overheid in transitie
Nieuws

Rijksoverheid houdt open huis voor IT’ers en informatiespecialisten

Het rijk wil IT-talenten en informatiespecialisten laten kennismaken met de veelzijdigheid van het werk bij de rijksoverheid. | Beeld: Werken voor Nederland

Het Rijk is op zoek naar IT’ers en informatiespecialisten. Geïnteresseerden kunnen 4 september a.s. in Den Haag kennismaken met bijna 50 rijksorganisaties zoals de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD), Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), Rijkswaterstaat (RWS) en Belastingdienst. 

Het rijk wil IT-talenten en informatiespecialisten laten kennismaken met de veelzijdigheid van het werk, de maatschappelijke impact en de goede arbeidsvoorwaarden de rijksoverheid als 1 van de grootste werkgevers van Nederland te bieden heeft.

In Amara Den Haag worden ‘lightning presentations’, lezingen. ‘Tech Talks’, workshops en een mini-hackaton georganiseerd. Op de Meet & Match markt staan ruim 50 organisaties die graag kennis willen maken met IT’ers en informatiespecialisten die overwegen een functie bij de overheid te vervullen.

Gratis ticket

De dag is speciaal bedoeld voor Developers, testers, securityspecialisten, architecten, informatiemanagers op strategisch niveaus, beleidsmakers, adviseurs, dataspecialisten, functioneel beheerders en archivarissen. Tijdens dit grote live event kunnen zij op een laagdrempelige manier medewerkers van verschillende rijksorganisaties ontmoeten. Een gratis ticket is gratis.

Meer informatie en aanmelden

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren