partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

Centric is al jarenlang een stabiele partner voor de lokale overheid. Onze gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening zorgen ervoor dat overheden zich op hun kerntaken kunnen richten. Centric onderscheidt zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, zoals belastingheffing en -inning, burgerzaken, salarisadministratie en werk, inkomen & zorg. Samen met onze klanten creëren we duurzame oplossingen die bijdragen aan het behalen van hun doelstellingen.


Duiven en Westervoort blij met overstap naar burgerzakensuite

13 juli 2016

De gemeenten Duiven en Westervoort zijn overgestapt naar Key2Burgerzaken van Centric. Jolanda Smeijer (Westervoort): “Onze medewerkers vinden het érg gebruiksvriendelijk.”

lees meer

Kwaliteitssysteem Centric geslaagd voor jaarlijkse audit

13 juli 2016

Centric Public Sector Solutions heeft de jaarlijkse audit op het kwaliteitssysteem weer met vlag en wimpel doorlopen. De ISO 9001-certificering toont aan dat klanten verzekerd zijn van optimale kwaliteit en klantgerichtheid.

lees meer

Partnerovereenkomst bevestigt samenwerking Centric en Safewhere voor IDaaS-dienst HelloMe

11 juli 2016

De partnerovereenkomst onderstreept een samenwerking die al langere tijd naar tevredenheid verloopt. Centric gebruikt het Safewhere-platform voor haar Identity as a Service (IDaaS)-dienst HelloMe.

lees meer

Groene software?

door: Erik Jagroep , 11 juli 2016

Duurzaamheid is in de afgelopen jaren een terugkerend onderwerp op de agenda’s van bedrijven geworden. Ondernemend Nederland manifesteert zich op meerdere aspecten als duurzaam en maakt goed gebruik van de mogelijkheden die IT hiervoor biedt. Een onderwerp wat helaas minder vaak op de agenda’s staat, is groene software.

lees meer

Hier wil ik wonen-app van Centric live

22 juni 2016

De app Hier wil ik wonen van Centric is nu kosteloos te downloaden via Google Play Store. De Android-app eindigde op de eerste plaats bij de Open Data Battle van Rijkswaterstaat en KNMI.

lees meer

Centric profiteert van nieuwe koers

22 juni 2016

Centric kijkt terug op een bijzonder succesvol 2015. Het resultaat na belasting steeg met 20 procent en bedroeg 18,6 miljoen euro. De omzet nam met 6 procent af tot 463 miljoen euro.

lees meer

Duizend bloemen bloeien

door: Ron Bartels, 22 juni 2016

Ron Bartels - Centric

Tijd om even terug te kijken op de invoering van de decentralisaties, nu alweer anderhalf jaar geleden. Op 9 mei organiseerde Centric samen met de Blommestein Groep voor het derde opeenvolgende jaar het Actualiteitendiner, een smakelijke maar vooral informatieve ontmoeting.

lees meer

6 voordelen van selfservice via de eDiensten voor Burgerzaken

3 juni 2016

Kent u de voordelen van selfservice via de eDiensten voor Burgerzaken al? Inwoners en ondernemers kunnen daarmee eenvoudig online wijzigingen doorgeven of producten aanvragen bij Burgerzaken.

lees meer

Gemeente Schijndel stapt over op burgerzakenoplossing Centric

26 mei 2016

De gemeente Schijndel is succesvol in productie gegaan met de burgerzakenoplossing van Centric, Key2Burgerzaken.

lees meer

Centric wint IT & Outsourcing Awards Roemenië

26 mei 2016

Centric heeft twee prijzen gewonnen bij de regionale IT & Outsourcing Awards in Roemenië. Tijdens het gala, dit jaar voor het eerst georganiseerd, bekroont de industrie zijn beste bedrijven.

lees meer