partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

Centric is al jarenlang een stabiele partner voor de lokale overheid. Onze gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening zorgen ervoor dat overheden zich op hun kerntaken kunnen richten. Centric onderscheidt zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, zoals belastingheffing en -inning, burgerzaken, salarisadministratie en werk, inkomen & zorg. Samen met onze klanten creëren we duurzame oplossingen die bijdragen aan het behalen van hun doelstellingen.


Centric wint IT & Outsourcing Awards Roemenië

26 mei 2016

Centric heeft twee prijzen gewonnen bij de regionale IT & Outsourcing Awards in Roemenië. Tijdens het gala, dit jaar voor het eerst georganiseerd, bekroont de industrie zijn beste bedrijven.

lees meer

De cloud als enabler voor uw applicatielandschap

26 mei 2016

De komst van de cloud brengt veel veranderingen in de IT teweeg, ook in uw applicatielandschap. Wat betekenen software-as-a-service, pay-per-use en mobiele devices voor uw applicatieportfolio en het beheer ervan? Lees erover in het magazine ICT Infra.

lees meer

Burgers Purmerend en Beemster kijken mee op tweede scherm

19 mei 2016

Wie aan de balie komt op het stadhuis in Purmerend of het gemeentehuis van Beemster, maakt kennis met een nieuw en klantvriendelijk systeem: Key2Burgerzaken van Centric. Op het zogenaamde tweede scherm, kunnen inwoners meekijken tijdens het proces.

lees meer

Innovatie in het veiligheidsdomein

19 mei 2016

De expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) is een multidisciplinair vakevenement voor veiligheidsprofessionals. eRIC is hèt verbindingsplatform in het veiligheidsdomein; krachtig publiek-privaat partnerschap voor een veiliger Nederland. Centric presenteert hier innovatieve oplossingen voor het veiligheidsdomein waaronder het Omgevingsdashboard, waarmee u de veiligheid in de gemeente vergroot.

lees meer

Social return 3.0

17 mei 2016

Op dinsdag 12 april kwamen landelijk opererende werkgevers en gemeenten bij elkaar om een vervolg te geven aan het manifest social return 3.0. Deze bijeenkomst werd georganiseerd door De Normaalste Zaak, Interpactum en MVO Nederland.

lees meer

Provincie Noord-Holland verzamelt input via online platform

Burgers, organisaties en gemeenten denken mee over nieuw economisch beleid

17 mei 2016

De provincie Noord-Holland wil graag economisch beleid dat aansluit bij de wensen van de Noord-Hollanders. Daarom vroeg de provincie de afgelopen weken om de mening van inwoners, ondernemers, organisaties en gemeenten via het online platform Civocracy.

lees meer

Waarom zou je aansluiten op de LV WOZ?

door: Arnoud van der Lugt, 12 mei 2016

Het komt eindelijk echt op gang: de één na de andere gemeente sluit aan op de Landelijke Voorziening WOZ. Zelfstandig of via het belastingkantoor waarbij ze is aangesloten. De LV WOZ is een traject waaraan lang is gewerkt en waarover nog veel langer is gepraat.

lees meer

Centric in top drie tevredenheidsscores voor IT-outsourcing

12 mei 2016

Onderzoeksbureau Whitelane en adviesbureau Quint Wellington Redwood evalueren jaarlijks de tevredenheid onder opdrachtgevers van IT-outsourcingproviders. Centric staat dit jaar in de top drie van dienstverleners met de hoogste klanttevredenheid.

lees meer

‘Deze app maakt je bewust van je leefomgeving’

28 april 2016

Rijkswaterstaat en KNMI daagden met de Open Data Battle technici en creatievelingen uit apps of toepassingen te bouwen op basis van hun open data over wegen, water en weer. Het team van Centric ging er met de eerste prijs – een bedrag van duizend euro – vandoor, dankzij de app ‘Hier wil ik wonen’.

lees meer

Alphen aan den Rijn voert beveiligingstest regie-applicatie uit

13 april 2016

De gemeente Alphen aan den Rijn heeft een uitgebreide beveiligingstest uitgevoerd op haar regie-applicatie voor het sociaal domein. Daaruit blijkt dat de informatievoorziening voldoet aan het gewenste beveiligingsniveau.

lees meer