zoeken binnen de website

Christa Klijn programma-DG Werk aan Uitvoering bij SZW

door: Redactie iBestuur | 9 februari 2023

Christa Klijn wordt per 15 april programma-directeur-generaal Werk aan Uitvoering (WaU) bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Ze gaat een programma aanjagen om overheidsbreed te komen tot betere publieke dienstverlening.

Christa Klijn | Beeld: Algemene Bestuursdienst

Het programma-DG moet zichtbaar gaan maken wat het beleid betekent en of de uitvoering in staat is om burgers en ondernemers zorgvuldig, snel en met de menselijke maat tegemoet te treden.
Klijn werkt sinds 2017 voor het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ), waarvan de laatste jaren als voorzitter van de Raad van Bestuur. Daarvoor was ze onder andere directeur Operations Pensioenen bij Nationale Nederlanden en Chief of Staff Insurance Europe bij de ING Groep.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.