zoeken binnen de website

Danielle van der Winden directeur Bedrijfsvoering bij Logius

door: Redactie iBestuur | 5 januari 2023

Danielle van der Winden wordt met ingang van 13 februari 2023 directeur Bedrijfsvoering en Organisatieontwikkeling bij Logius, onderdeel van de rijksoverheid. Ze werkte sinds 2009 als hoofd Bedrijfsvoering, CFO, CIO en plaatsvervangend directeur bij P-Direkt.

Danielle van der Winden | Beeld: Algemene Bestuursdienst

De directeur Bedrijfsvoering en Organisatieontwikkeling gaat de komende tijd nadrukkelijke aandacht besteden aan onder andere het verder doorontwikkelen in nog meer agile werken, het vernieuwen van het contractenlandschap en de introductie van centrale financiering per 2023.

Danielle van der Winden werkt sinds 2009 bij P-Direkt, de hr-dienstverlener van de rijksoverheid. Eerst als hoofd Bedrijfsvoering en CFO en sinds enkele jaren als plaatsvervangend directeur en CIO. Daarvoor was ze bij verschillende overheidsorganisaties verantwoordelijk voor de controlfunctie. Danielle werkte 14 jaar bij KPMG en volgde de opleiding tot Register Accountant aan het Nederlands Insituut vooor Register Accountants en Information Management aan de Universiteit Nijenrode.

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.