zoeken binnen de website

Frank Hoekstra nieuwe CEO van Enable U

door: Redactie iBestuur | 13 december 2022

Vanaf 1 december 2022 geeft Frank Hoekstra leiding aan Enable U. Hij brengt een brede ervaring mee in het managen van snelgroeiende bedrijven, zowel nationaal als internationaal. Oprichter en terugtredend CEO Frank Arts blijft aan boord als Chief Strategy Officer.

Frank Hoekstra (links) en Frank Arts (rechts) | Beeld: Enable U

Enable U heeft een sterke en groeiende installed base en een toenemende vraag naar haar integratie- en API Management oplossingen. Het productportfolio groeit en Enable U wil uitbreiden in nieuwe verticals en geografische markten met steeds meer klanten, medewerkers. Met Frank Hoekstra trekt het bedrijf een ervaren een IT’er aan die met succes de groei en bedrijfstransformatie voor diverse bedrijven geïnitieerd en geleid.

Nieuw leiderschap

Oprichter en terugtredend CEO Frank Arts: “In de afgelopen 18 jaar heb ik met hart en ziel gewerkt aan ons bedrijf. Meteen al vanaf het begin liet Enable U een sterk aanhoudende groei zien. Dit vraagt om ontwikkeling in structuur en managementstijl. Ik ben ervan overtuigd dat Frank Hoekstra de juiste en ervaren leider is om Enable U door de volgende, complexe groeifase te loodsen.

“Het verbinden van verschillende digitale componenten en ze naadloos laten samenwerken, is wat Enable U doet. Maar dit beschrijft nauwelijks de strategische waarde die het zijn klanten oplevert,” aldus de nieuwe CEO, Frank Hoekstra. “Op basis van toonaangevende principes rond onderwerpen als klanttevredenheid, kwaliteitsborging en ontzorging bij complexe IT processen is er nog steeds onbenut potentieel waar we een inhaalslag kunnen maken.”

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.