zoeken binnen de website

Hans Loonen hoofd CIO Office Rijksvastgoedbedrijf

door: Redactie iBestuur | 2 augustus 2022

Hans Loonen is per 1 augustus 2022 benoemd tot hoofd CIO Office bij het Rijksvastgoedbedrijf. Hij is verantwoordelijk voor de I-strategie van de organisatie. Hij is sinds 1 november 2020 al werkzaam als kwartiermaker I-functie bij het Rijksvastgoedbedrijf via ABD interim.

Hans Loonen | Beeld: Algemene Bestuursdienst

Het belang van data voor een kennisorganisatie als het Rijksvastgoedbedrijf wordt steeds evidenter. Met de I-strategie wil het RVB de mogelijkheden om data in te zetten voor betere dienstverlening optimaliseren. Met hun werkzaamheden willen ze gaan sturen op maximale maatschappelijke waarde en maximale waarde voor de gebruikers over de gehele levenscyclus van vastgoed.

Hans Loonen was tot 1 november 2020 onder andere CFO/CIO bij het CIBG. Hij studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmusuniversiteit in Rotterdam.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.