zoeken binnen de website

Mariya Hulzebosch per 1 juli hoofd Beleidsinformatie bij BZK

Mariya Hulzebosch wordt per 1 juli 2022 benoemd als hoofd Beleidsinformatie bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De missie van de afdeling is rijksbreed bedrijfsvoeringsbeleid datagedreven maken, met als doel op basis van feiten en cijfers sturing geven aan beleid en verantwoording afleggen aan de Tweede Kamer.

Mariya Hulzebosch | Beeld: Algemene Bestuursdienst

Beleidsinformatie staat voor betrouwbare cijfers en producten, het zijn van een onmisbare businesspartner in alle stadia van het besluitvormingsproces, en klantgerichtheid. De afdeling zorgt ervoor dat alle directies binnen DGDOO kloppende informatie hebben om effectief beleid te ontwikkelen. Daarvoor worden de gegevens en data gecombineerd en geanalyseerd.

Mariya Hulzebosch is vanaf augustus 2020 al plaatsvervangend afdelingshoofd en sinds mei 2021 waarnemend hoofd Beleidsinformatie. Ze studeerde Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.