zoeken binnen de website

Marko Stupar algemeen directeur bij CIBG

door: Redactie iBestuur | 30 maart 2022

Marko Stupar start per 1 juli 2022 als algemeen directeur bij CIBG. Deze uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is verantwoordelijk voor transparante en betrouwbare data en informatie in zorg en welzijn. Om zo overheidsbeleid te vertalen naar zo gebruiksvriendelijk mogelijke dienstverlening.

Beeld: Algemene Besturusdirenst

Marko Stupar is sinds mei 2020 Algemeen secretaris-directeur bij de Gezondheidsraad en daarvoor Manager HR advies, beleid en beheer bij de Gemeente Rotterdam. Hij heeft Nederlands recht en Internationaal recht gestudeerd aan de Erasmus universiteit Rotterdam en Bestuurskunde aan de universiteit Leiden.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.