zoeken binnen de website

Ron Roozeboom Chief Operations Officer SSC-ICT bij BZK

door: Redactie iBestuur | 28 november 2022

Ron Roozeboom gaat per 1 januari 2023 aan de slag als Chief Operations Officer bij SSC-ICT bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Hij is op dit moment manager Data Innovation a.i. bij BTO Enabling Technologies van Eneco Group. Eerder werkte hij o.a. bij de Politie en de Immigratie- en Naturalisatiedienst.

Ron Roozeboom | Beeld: Algemene Bestuursdienst

SSC-ICT is een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid. De organisatie is zich aan het transformeren. Er wordt nu een strategisch veranderplan opgesteld voor de komende jaren (2022-2025), waarmee de ingezette beweging wordt doorgezet. De Chief Operations Officer (COO) is inhoudelijk sparringpartner voor de interne organisatie en onderhoudt relaties met klanten. Ron Roozeboom is ook de plaatsvervanger van de CEO.

Roozeboom kende SSC-ICT al vanuit het gezichtspunt van een van de klanten. Er liggen voor hem voldoende uitdagingen in het verschiet met de transformatie van de organisatie op komst. ‘Als we efficiënte processen, doorlopende innovatie en de krappe arbeidsmarkt aan de mix toevoegen, dan zie ik een mooie uitdaging waar ik graag de schouders onder zet.’

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.