zoeken binnen de website

Simon Heijnen sectormanager IT bij de Auditdienst Rijk

door: Redactie iBestuur | 9 maart 2023

Simon Heijnen is per 1 april 2023 benoemd tot sectormanager IT bij de Auditdienst Rijk (ADR). Hij gaat leidinggeven aan ongeveer 100 IT-specialisten die de ADR rijksbreed inzet in de onderzoeken op de verschillende ministeries. De ADR is onderdeel van het ministerie van Financiën.

Simon Heijnen | Beeld: Algemene Bestuursdienst

De Auditdienst Rijk (ADR) is de interne auditor van de Rijksdienst en de Audit Autoriteit in Nederland voor de Europese Commissie. De professionals van de ADR leveren een proactieve bijdrage aan de kwaliteit van de Rijksdienst door onderzoek naar sturing, beheersing en verantwoording te verrichten.

Heijnen is verantwoordelijk voor de strategische personeelsplanning en de effectieve inzet van expertise op het domein van cybersecurity, data-analyse, algoritmen, ERP systemen, jaarrekeningcontrole en privacy. Verder draagt hij zorg voor de verdere innovatie, vakontwikkeling en kennisdeling binnen de IT-discipline bij de ADR.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.