zoeken binnen de website

iBestuur College ‘Futureproof informatiehuishouding’

Bij de overheid is digitale informatie, waaronder documenten en data, niet alleen data, goud voor de organisatie zelf, maar ook voor de samenleving. Maar dan moet de informatiehuishouding hier wel op aangesloten zijn. In dit online college introduceren we een raamwerk dat handvatten biedt voor de ontwikkeling van een toekomstbestendige informatiehuishouding, met oog voor wat de samenleving van ons vraagt en verwacht.

iBestuur College

Een online video van 60 minuten waarin drie specialisten vanuit de driehoek wetenschap, overheid en bedrijfsleven je bekendmaken met een verfrissend nieuw denk- en werkmodel dat handvatten biedt voor de ontwikkeling van een toekomstbestendige informatiehuishouding, met oog voor wat de samenleving van ons vraagt en verwacht.

Met Matthijs van Dijk, Professor Applied Design TU Delft en partner Reframing Studio, Jacqueline Rutjens, Programmadirecteur Rijksprogramma Duurzaam Digitale Informatiehuishouding (RDDI) en Femke de Boer, Senior Design Strategist Reframing Studio.

AANMELDEN om het college te kunnen bekijken

Wanneer: te bekijken op een tijdstip naar keuze
Voor wie: bestuurders, leidinggevenden en (senior-) adviseurs/beleidsmedewerkers, CIO’s bij de (Rijks)overheid
Waar: thuis achter uw pc, laptop, tablet of smartphone

Het college is een verdieping van de methodiek die beschreven is in het rapport ‘De informatiehuishouding van het Rijk in 2030’.

Dit iBestuur college wordt mede mogelijk gemaakt door Future Lab, project van het Rijksprogramma Duurzaam Digitale Informatiehuishouding

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.