partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

Centric is al jarenlang een stabiele partner voor de lokale overheid. Onze gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening zorgen ervoor dat overheden zich op hun kerntaken kunnen richten. Centric onderscheidt zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, zoals belastingheffing en -inning, burgerzaken, salarisadministratie en werk, inkomen & zorg. Samen met onze klanten creëren we duurzame oplossingen die bijdragen aan het behalen van hun doelstellingen.


Centric in top drie tevredenheidsscores voor IT-outsourcing

12 mei 2016

Onderzoeksbureau Whitelane en adviesbureau Quint Wellington Redwood evalueren jaarlijks de tevredenheid onder opdrachtgevers van IT-outsourcingproviders. Centric staat dit jaar in de top drie van dienstverleners met de hoogste klanttevredenheid.

lees meer

‘Deze app maakt je bewust van je leefomgeving’

28 april 2016

Rijkswaterstaat en KNMI daagden met de Open Data Battle technici en creatievelingen uit apps of toepassingen te bouwen op basis van hun open data over wegen, water en weer. Het team van Centric ging er met de eerste prijs – een bedrag van duizend euro – vandoor, dankzij de app ‘Hier wil ik wonen’.

lees meer

Alphen aan den Rijn voert beveiligingstest regie-applicatie uit

13 april 2016

De gemeente Alphen aan den Rijn heeft een uitgebreide beveiligingstest uitgevoerd op haar regie-applicatie voor het sociaal domein. Daaruit blijkt dat de informatievoorziening voldoet aan het gewenste beveiligingsniveau.

lees meer

Centric Overheid-magazine: eenmaal, andermaal, digitaal!

12 april 2016

Een nieuwe lente en de nieuwe Centric Overheid is uit. Zoals altijd barstensvol digitale dienstverlening – én binnenkort in vernieuwde vorm online beschikbaar. Want bij een e-overheid hoort een e-magazine.
Een betrouwbare, veilige en betaalbare digitale overheid? We zijn er bijna! Zeker als gemeenteland nog even collectief de schouders eronder zet om samen de ambities van het programma Digitaal 2017 waar te maken. Gelukkig zijn veel organisaties al een heel eind. De oplossingen zijn dan ook voor een groot deel al beschikbaar.

lees meer

Centric lanceert applicatie voor zorg op afstand met beeldbellen

7 april 2016

Centric lanceert Video Connect, een totaaloplossing voor hoogwaardige beeldzorg. Hiermee bieden zorgverleners kwalitatieve zorg op afstand en kunnen patiënten en cliënten overal geholpen worden.

lees meer

De kunst van digitale dienstverlening op Overheid360

7 april 2016

Weten hoe het echt zit met de toekomst van de informatiesamenleving? Wat die voor uw gemeente betekent? Kom dan naar Overheid 360°, het jaarlijkse congres over informatiemanagement bij de overheid.

lees meer

Noord-Holland laat burgers meedenken op online discussieplatform

31 maart 2016

De Commissaris van de Koning van Noord-Holland, Johan Remkes, heeft 24 maart de aftrap gegeven voor online participatie van burgers en ondernemers. Zij kunnen hun visie en ideeën kenbaar maken via het nieuwe online participatieplatform Civocracy.

lees meer

Gemeente Tilburg kiest Centric-oplossing voor sociaal domein

31 maart 2016

De gemeente Tilburg gaat haar dienstverlening in het sociaal domein verzorgen met de oplossingen van Centric. Hoofd PO&I Michel Wolters van Tilburg en Centric-directeur Noor Ferket ondertekenden op 21 maart een contract voor ten minste zeven jaar.

lees meer

Wat is de zin van selfservice?

door: Sandra Post, 31 maart 2016

Sandra Post - Centric

Niet nieuw, maar momenteel erg in de belangstelling bij gemeenten: selfservice. Wonderlijk hoe aandacht voor een bepaald onderwerp soms een vlucht neemt. Op het gebied van elektronische dienstverlening bij de lokale overheid heeft dat te maken met het toenemende besef dat mensen hun zaken graag regelen waar en wanneer het hen uitkomt.

lees meer

Strategisch overleg over de toekomst van burgerzaken

23 maart 2016

Op donderdag 10 maart organiseerde de Gebruikersvereniging Centric een strategisch overleg voor gebruikers van de burgerzakenoplossingen van Centric. Er werd open gesproken over visies, ideeën en ervaringen.

lees meer