partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

Centric is al jarenlang een stabiele partner voor de lokale overheid. Onze gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening zorgen ervoor dat overheden zich op hun kerntaken kunnen richten. Centric onderscheidt zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, zoals belastingheffing en -inning, burgerzaken, salarisadministratie en werk, inkomen & zorg. Samen met onze klanten creëren we duurzame oplossingen die bijdragen aan het behalen van hun doelstellingen.


Centric door Citrix erkend als Mobility Specialist

19 januari 2016

Centric is door Citrix officieel erkend als Mobility Specialist-partner. Centric ziet dit als een bevestiging van onze goede prestaties rondom de mobility-oplossingen van Citrix.

lees meer

Centric in top 3 met meest tevreden medewerkers

8 januari 2016

Centric staat in de top 3 van IT-bedrijven met de meest tevreden medewerkers. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek dat jaarlijks wordt uitgevoerd in opdracht van zakenblad Incompany.

lees meer

Open data leeft

8 januari 2016

Vrijwel iedere dag draagt Paul Suijkerbuijk een van zijn truien met daarop de tekst ´open data´. Een aardige conversation starter, die meteen ook duidelijk maakt waar hij voor staat. Hij is voortdurend op zoek naar manieren om de overheid en de samenleving makkelijker met elkaar te laten communiceren. Zo kwam hij in 2006 terecht bij ICTU.

lees meer

Centric koppelt zaaksysteem in Eindhoven succesvol aan gemeentebreed DMS

6 januari 2016

Centric en One Fox hebben bij de gemeente Eindhoven een koppeling gerealiseerd tussen de Centric-oplossing voor zaakgericht werken en het documentmanagementsysteem eDOCS.

lees meer

Gouda trekt bezoekers met populaire routeapp

16 december 2015

Sinds de lancering vorig jaar zijn met de routeapp xplre Gouda al meer dan 12.000 wandelingen door de binnenstad van Gouda uitgestippeld. Ook andere steden kunnen zich met de app van hun beste kant laten zien.

lees meer

Centric winnaar Open Data Battle van Rijkswaterstaat en KNMI

16 december 2015

Op woensdag 9 december vond in het Pakhuis de Zwijger in Amsterdam de finale plaats van de Open Data Battle 2015. Een wedstrijd, in het leven geroepen door Rijkswaterstaat en het KNMI, om in vier weken een applicatie (voor web en/of smartphone) te bouwen op basis van hun open data over wegen, water en weer.

lees meer

Centric Overheid-magazine: Bent u voorbereid op de Omgevingswet?

15 december 2015

Het laatste Centric Overheid-magazine van dit jaar zet koers richting de Digitale Agenda 2020 en duikt alvast in de Omgevingswet. Verder nemen wij graag uw laatste restje koudwatervrees voor open data weg.

lees meer

Landschapsarchitecten wees gerust: de Omgevingswet komt eraan!

door: Eelco Pet, 7 december 2015

Eelco Pet - Centric

Landschapsarchitect Adriaan Geuze gaf tijdens Zomergasten op NPO 1 aan dat hij ‘in paniek’ was. Voor de uitzending maakte hij langs de A4 bij Leiderdorp om de twintig meter een foto. Al die foto’s monteerde hij aan elkaar om een beeld te creëren van de voorkant van de stad. Het resultaat was, in zijn woorden, ‘wanstaltig’. Maar er is hoop voor de landschapsarchitecten van deze wereld!

lees meer

Antea Group, Centric en Strukton kiezen voor groene energie

2 december 2015

Antea Group, Centric en Strukton hebben voor drie jaar een energiecontract afgesloten met Greenchoice.
Greenchoice gaf het collectief Antea Group, Centric en Strukton naar aanleiding van het nieuwe contract de gelegenheid om op vrijdag 6 november de daad bij het woord te voegen.

lees meer

'We worden gepamperd en ontzorgd'

27 november 2015

Stel, je bent een kleine gemeente ten noorden van Amsterdam. Er zitten drie decentralisaties aan te komen en een grotere buurgemeente die het technisch en functioneel beheer van je WIZ-applicatie doet, besluit daarmee te stoppen. Het gebeurde de gemeenten Waterland en Landsmeer.

lees meer