partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

Centric is al jarenlang een stabiele partner voor de lokale overheid. Onze gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening zorgen ervoor dat overheden zich op hun kerntaken kunnen richten. Centric onderscheidt zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, zoals belastingheffing en -inning, burgerzaken, salarisadministratie en werk, inkomen & zorg. Samen met onze klanten creëren we duurzame oplossingen die bijdragen aan het behalen van hun doelstellingen.


Positieve response op enquête over Productbeleidboek Centric

27 september 2013

Centric-logo

Centric-klanten zijn tevreden over de inhoud van het jaarlijkse Productbeleidboek van Centric voor lokale overheden. Dat blijkt uit de resultaten van een enquête naar aanleiding van de tiende uitgave.

lees meer

Belastingapplicatie Centric ge-audit door KPMG

9 september 2013

Centric-logo

Key2Geïntegreerd Heffen, de oplossing voor de basisregistratie WOZ, Waarderen en het heffen en innen van gemeentelijke en waterschapsbelastingen, heeft met succes een audit door KPMG doorlopen.

lees meer

Centric wijzigt directiestructuur

14 augustus 2013

Centric-logo

Centric kiest voor een one tier board als de nieuwe directiestructuur die past bij de huidige omvang van de organisatie en de ambitie om de activiteiten verder uit te bouwen.

lees meer

Centric presenteert nieuwe BAG-oplossing

1 augustus 2013

Centric-logo

De volledig vernieuwde Centric-oplossing voor het beheer van de Basisregistraties Adressen en Gebouwen, Key2BAG 4.0, is klaar voor gebruik. De nieuwe release is vanaf nu beschikbaar voor klanten.

lees meer

"We hebben invloed op onze toekomstige applicaties"

Baarn tevreden met overstap naar Key2Burgerzaken

18 juli 2013

Centric-logo

Ton Kuijt en Petra de Munnik werken op de afdeling Burgerzaken bij de gemeente Baarn. Behalve de GBA en de burgerlijke stand houden zij ook de begraafplaatsadministratie bij. Voor alle burgerzaken gebruikt de gemeente al ruim twee jaar de systemen van Centric. Wat zijn de ervaringen?

lees meer

Komkommertijd

door: Ron Bartels, 8 juli 2013

Centric-logo

Het lijkt wel of het de laatste tijd steeds vaker voorkomt. Overheidsorganisaties nemen ruim de tijd om een marktverkenning of een onderhandse aanbesteding voor te bereiden, zijn hier vaak maanden mee bezig, en dan moet het ineens allemaal snel.

lees meer

WIL en Centric bieden kansen aan bijstandsgerechtigden

13 juni 2013

Centric-logo

Werk en Inkomen Lekstroom (WIL) en Centric tekenden op maandag 10 juni een contract voor de levering van softwareproducten op het gebied van werk, inkomensondersteuning, schuldhulpverlening en bedrijfsvoering.

lees meer

DigiD zit minister Plasterk ongemerkt dwars

door: Sander de Graaf, 11 juni 2013

Centric-logo

Na het verwerken van mijn teleurstelling over de visie van minister Plasterk was ik toch benieuwd wat er met de huidige middelen mogelijk was. Ik ging meteen aan de slag met het verzinnen van nieuwe digitale diensten.

lees meer

ODR live met zaakgericht vergunningensysteem van Centric

7 juni 2013

Centric-logo

De Omgevingsdienst Rivierenland (ODR) neemt per 3 juni het zaakgerichte systeem voor vergunningen, toezicht en handhaving van Centric in gebruik.

lees meer

Centric ondertekent standaard voor Zaak- en Documentservices

6 juni 2013

Centric-logo

Centric, KING, Logius en andere IT-leveranciers hebben hun handtekening gezet onder een nieuwe standaard voor Zaak- en Documentservices.

lees meer