zoeken binnen de website

Chris Libert manager Strategisch Informatiebeleid bij OCW

door: Redactie iBestuur | 18 augustus 2022

Chris Libert wordt per 1 september 2022 Manager Strategisch Informatiebeleid bij de directie Kennis bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het is aan hem om de informatievoorziening binnen het ministerie naar een hoger plan te tillen. Hij werkte hiervoor vanuit I-Interim Rijk als programmamanager ICT van de Toekomst bij DUO.

Chris Libert | Beeld: Algemene Bestuursdienst

Libert werkte al enige tijd via I-Interim Rijk aan verschillende opdrachten op het gebied van IV/ICT. Hij studeerde HBO Organisatiekunde & Informatica en volgde de leergang Artificial Intelligence aan de Universiteit van Utrecht.

Volgens Libert liggen er diverse uitdagingen in het versterken van de beheersing van de informatievoorziening, de verdere aansluiting op het Rijksbrede CIO stelsel en het verder ontwikkelen van het digitaliseringsbeleid bij OCW en de sectoren.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.