zoeken binnen de website

Emily Glastra nieuwe voorzitter NLdigital

door: Redactie iBestuur | 16 december 2022

Emily Glastra is door het algemeen bestuur van de branchevereniging NLdigital met ingang van 1 januari 2023 benoemd tot nieuwe voorzitter. Glastra is managing director van T-Systems Nederland. Daarvoor werkte ze onder andere voor Microsoft en IBM. Ze volgt Ernst-Jan Stigter op, die sinds 2018 voorzitter is van NLdigital.

Emily Glastra

Met de benoeming van Glastra neemt NLdigital na vier jaar afscheid van voorzitter Ernst-Jan Stigter. ‘Onder zijn voorzitterschap is de vereniging gegroeid,” reageert Lotte de Bruijn, directeur bij NL Digital. “Daarnaast heeft NLdigital zich meer nadrukkelijk geprofileerd als maatschappelijke partner op thema’s als privacy, arbeidsmarkt en diversiteit en inclusie. Die lijn zullen we onder leiding van Emily zeker doorzetten.’

Stigter wordt per 1 januari de nieuwe ceo van IT-dienstverlener Fellowmind, het vroegere Cescom.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.